Szűrés

A(z) Balaton Sound kulcsszót tartalmazó cikkek

Romániában terjeszkedik a Festipay

2016. június 14. -

A legnagyobb magyar és román fesztiválokat kiszolgáló Festipay Zrt. idén már öt romániai fesztivál számára biztosít készpénzmentes fizetési megoldásokat. Az első ilyen esemény a most először megrendezett Bukarest Gourmet gasztronómiai fesztivál volt. Mint ismeretes, a magyar vállalat még 2015-ben, a kolozsvári Untold Fesztivál szolgáltatójaként lépett a román piacra.

Tovább

VOLT, Sound, Sziget: Már tervezhetjük a nyarat!

2012. október 18. -

Bár még előttünk egy tél s egy tavasz, mégsem árt a jövő nyarat tervezni. Ehhez jó hír, hogy mostanra már biztossá váltak a legnépszerűbb hazai fesztiválok, a VOLT, a Heieneken Balaton Sound és a Sziget időpontjai és a kihagyhatatlan nyári pillanatokra november 2-től már jegyek is kaphatók. Azt is megmondjuk, mennyiért és hogy akár Üdülési Csekkért is.

Tovább

Óriáscsúszda és 4G mobilnet várja a fesztiválozókat Zamárdiban

2012. július 11. -

A VOLT Fesztivál látogatóihoz hasonlóan a Heineken Balaton Soundra érkezők is egy hatalmas magenta csúszdán keresztül juthatnak be a fesztiválra, ha úgy tartja kedvük. A Telekom 8 méter magas csúszdája a 4G/LTE mobilinternet nyújtotta gyorsaságot és élményt szimbolizálja.

Tovább

A VOLT-on, a SOUND-on és a Szigeten is fellép Yonderboi

2012. május 22. -

Mindössze három fesztiválon, a VOLTon, a Heineken Balaton Soundon és a jubileumi Szigeten lesz idén nyáron látható és hallható az “Év hazai elektromos zenei produkciója” díjjal nemrég kitüntetett Yonderboi. A világon a legismertebb és legkedveltebb hazai elektronikus zenei előadó nem tervezett fellépést az idei évben, a Yonderboi In-House néven futó háromállomásos turné kizárólag a fesztiválszervezők rábeszélésének köszönhető.

Tovább